Waarom kiezen voor een samenwerking met Cereus?

Informatiebeveiliging vereist gespecialiseerde vaardigheden. In veel gevallen heeft een KMO zelf geen IT experten in dienst of hebben ze beperkte kennis.

Bij Cereus krijgt u toegang tot expertise zonder dat u fulltime specialisten hoeft in te huren. U kunt zich op uw bedrijf concentreren en verdergaan met dagelijkse activiteiten in het vertrouwen dat uw IT-systemen goed beschermd zijn.


Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Waarom een security check-up uitvoeren?

Bij onze klanten voeren wij ook regelmatig security check-ups uit waardoor ze antwoord krijgen op vragen zoals: "Is uw onderneming een gemakkelijk doelwit? Bent u goed voorbereid op een cyberincident?".

Dit brengt de IT-infrastructuur in kaart. Zo komen kwetsbare punten meteen aan het licht en kan er concrete actie ondernomen worden om de weerbaarheid tegen échte cyberaanvallen te versterken.

 

Onze oplossing

        PATCH MANAGEMENT

Patchbeheer is het proces van het distribueren en toepassen van updates op software. Deze patches zijn vaak nodig om fouten (ook wel "kwetsbaarheden" of "bugs" genoemd) in de software te corrigeren.  


        NETWERK MONITORING

Cereus maakt gebruik van een systeem dat constant het computernetwerk van onze klant controleert op trage of defecte componenten en dat ons op de hoogte stelt in geval van storingen of andere problemen.

        MANAGED BACK-UP

Er zijn diverse factoren die een bedrijf zwaar kunnen beschadigen. Menselijk handelen, rampen (zoals brand of waterschade) of defecten in hard- of software kunnen bedrijfsdata zwaar beschadigen. Een back-up oplossing is niet meer weg te denken in een infrastructuur. Daarnaast stellen we een contigency plan (noodplan) op om de organisatie te helpen reageren op een noodsituatie.

        MANAGED ANTIVIRUS

Onze preventieve benadering in combinatie met onze antivirus zorgt ervoor dat je werkomgeving tegen de altijd aanwezige dreiging van virussen, malware, ransomware en phishing is beschermd. 

         HYBRIDE CLOUD

Hybride cloud is een combinatie van on-premise of een private cloud verbonden met een public cloud. Hierdoor worden de veiligheid en de prestaties van lokale faciliteiten gecombineerd met de flexibiliteit en de kostenbesparende eigenschappen van de openbare cloud.  

         EINDGEBRUIKER AWARENESS

Bijna alle succesvolle cyberaanvallen hebben één variabele gemeen: onoplettenheid bij de eindgebruiker. Daarom probeert het team van Cereus bij elk contact met de klant hen bewust te maken van de mogelijke gevaren. Daarnaast organiseren we security workshops voor bedrijven om de hackers buitenspel te zetten.

            WACHTWOORD MANAGEMENT

Cereus biedt een oplossing waar je wachtwoorden voor verschillende online diensten waar je een account hebt gemakkelijk kunt opslaan en beheren. Tevens kan je wachtwoorden snel delen met collega's zonder deze te tonen.         HELPDESK EN SUPPORT

Onze helpdsek wordt bemand door mensen met jaren ervaring. U wordt direct te woord gestaan door een professionele engineer die weet waar hij over praat.Nood aan een security check?

Cereus kan u hierin volledig ontzorgen!

Referenties

Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo
Demo Logo